SKI 02.19

Vi er godkendt leverandør af cloud-løsninger til Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) 02.19

Cloud Factory er leverandør på SKI 02.19

Her leverer vi en række standardløsninger indenfor Infrastructure as a ServiceBackup as a ServiceMicrosoft 365 og Dropbox Business.

Sammen med en række partnere leverer vi også løsninger til forskellige områder af sundhedssektoren, elektronisk dokumenthåndtering (ESDH), talegenkendelse og hjemmeplejen.

SKI 02.19 SaaS-Cloud

Vi er leverandør til stat, regioner og kommuner på to delaftaler.

Delaftale 01: Stat, regioner og øvrige kunder

På SKI 02.19.01 leverer vi it-cloud drift, samt en række standard fagsystemer og administrative systemer som Software as a Service (SaaS) til stat og regioner.

Her er nogle eksempler:

  • Mobilize Me
  • EasyIQ
  • Appinux

Delaftale 02: Kommuner

På SKI 02.19.02 leverer vi it-cloud drift, samt en række standard fagsystemer og administrative systemer som Software as a Service (SaaS) til kommuner.

Her er nogle eksempler:

  • Interaktiv Borgerguide
  • MIRSK talegenkendelse
  • DigiRehab

Hvad er
SKI 02.19?

Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) er en række indkøbsaftaler, som er indgået med prækvalificerede og godkendte it-leverandører til det offentlige.

Når Cloud Factory er godkendt til SKI-aftalerne 02.19 betyder det, at man som offentlig kunde kan købe cloud- og SaaS-løsninger fra os via indkøbsaftalerne.

Staten, kommunerne og regionerne får på den måde nem adgang til favorable betingelser og konkurrencedygtige priser. Det samme gør en række offentlige og halvoffentlige virksomheder, som fx forsyningsselskaber, universiteter og kulturinstitutioner.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores cloud-løsninger på SKI 02.19, så ring til Michael

Spørgsmål?

Vil du høre mere om jeres muligheder for at købe services fra Cloud Factory via SKI 02.19?