Det siger vores partnere

Se case stories med konkrete eksempler på, hvordan vi skaber værdi for it-partnere

JDM

Hør hvordan JDM  kan spinne nye servere op på få minutter, efter de valgte at outsource sit datacenter til Cloud Factory.

CoworkIt

Se hvorfor CEO fra CoworkIt, Niels Laulund, mener at Cloud Factory hjælper med at spare tid og yder service, der gør en forskel.

Itino

Kunderne er ikke i tvivl. Se hvorfor 99 % af Itino's kunder vælger at flytte infrastruktur og servere til Cloud Factory’s datacenter.

Toolpack Solutions

Sådan hjælper vores partnerportal med at fjerne administrationstid, når over 3.000 virksomheder skal have tildelt Microsoft-licenser.

Kender du os?

Cloud Factory er dansk distributør af verdenskendte cloud-services, NextGen hosting og infrastruktur.

Som ren partnerkanal hjælper vi it-virksomheder med at skalere deres forretning i skyen.

JDM:

" Jeg kan levere cloud services meget hurtigere og bedre end tidligere. For mine kunder betyder det, at de hurtigere kan få deres services, og at vi gennemgående kan levere et bedre produkt. Vi oplever høj teknisk kompetence fra Cloud Factory, som har stor erfaring med deres service. Kommunikationen mellem os er professionel og givtig."

Toolpack Solutions:

“Vi har et par gange stået med en teknisk udfordring, som var kritisk at få løst med det samme. Så ringede jeg til Jacob og sagde: ”Vi har en SOS”. En halv time efter stod de klar med et hold, som knoklede på, indtil udfordringen var løst. Det er sådan noget, der gør, at man har lyst til at samarbejde med Cloud Factory – at man ved, vi er der for hinanden, når der er problemer. Det er stærkt.”

Itino:

"Vi havde et kæmpe projekt med en kunde, der skulle have flyttet 50 virtuelle servere. Vi sad adskillelige aftener, mig og en medarbejder hos Cloud Factory, og flyttede dem udenfor åbningstid, så kunden ikke mærkede noget som helst. Det er lækkert, at altid kan få fat i Cloud Factory, hvis vi står i en kritisk situation."

CoworkIt:

“I den vildeste situation havde vi en ny kunde, hvor vi skulle rykke ud med det samme og genskabe hele deres it-landskab på kort tid. Det kunne kunden ikke selv gøre. Det betød blandt andet, at vi var mange Coworkere, der var på hele natten, og vi havde Cloud Factory med i telefonen nærmest hele natten. Så når det virkelig brænder på, så er det et meget godt eksempel på, at de har vores ryg.”

Hvad vil du gerne nu?

Partnerfordele

Se vores 6 partnerfordele, samt hvad du kan få ud af at skifte til Cloud Factory. 

Bliv partner

Få svar på de fleste spørgsmål, hvis du overvejer at blive partner. 

Platform

Se hvordan du sparer tid og fakturerer dine kunder meget nemmere.