Please accept marketing cookies to view this video.

CoworkIt

We’ve got their back!

Vi har talt med Niels Laulund, som er CEO i CoworkIt.

Her kan du læse mere om udbyttet og årsagerne til at vælge Cloud Factory som distributør.

Hvilke ydelser sælger I hos CoworkIt?

- Det er typisk hostede løsninger, IaaS, samt licenser til Microsoft, Acronis og ESET, som vi får leveret via Cloud Factory og sælger videre til vores kunder. 

 

Hvorfor valgte I Cloud Factory?

- Der er særligt to ting, vi kigger efter. For det første er det vigtigt, at de er servicemindede. For det andet skal de kunne deres kram. Og faktisk i den rækkefølge. Selvfølgelig skal Cloud Factory være pivhamrende dygtige, hvilket de også er. Men det er næsten endnu vigtigere for mig, at vi bliver taget seriøst og, at de er der, når vi har brug for svar, hjælp eller sparring. Dette er nogle af årsagerne til, at vi har været hos Cloud Factory siden 2017.

 

Hvad får du ud af Cloud Factory’s partnerportal?

- Den partnerportal som Cloud Factory har udviklet, begynder at blive så skide sej. Vi sparer tid. Der er ikke en masse delprocesser – at vi først skal gøre det ene, så det andet og så det tredje. Der er meget implementering og eksekvering, som portalen skaber for os. Og det gør det nemt for vores Coworkere at købe og deploye alle de produkter, der nu skal smides ud til kunderne. Vi sparer tid – og tid er penge.

Er det nemt at få hjælp?

- Det er en vigtig årsag til det tætte samarbejde med Cloud Factory. Mange i CoworkIt-netværket er mindre it-virksomheder, som kan have svært ved at få samme attention hos en stor distributør. Her mærker vi altså, at ’lige børn leger bedst’. Vi kan ringe til de mennesker, vi skal tale med. De tager telefonen. Vi er ikke bare et nummer i køen. Det er faktisk det, der næsten er det vigtigste. Ja, de er supergode til faget, de kan deres kram, men først og fremmest har de et højt serviceniveau, og det er supervigtigt for os.

 

Har du eksempler?

- I den vildeste situation havde vi en ny kunde, hvor vi skulle rykke ud med det samme og genskabe hele deres it-landskab på kort tid. Det kunne kunden ikke selv gøre. Det betød blandt andet, at vi var mange Coworkere, der var på hele natten, og vi havde Cloud Factory med i telefonen nærmest hele natten. Så når det virkelig brænder på, så er det et meget godt eksempel på, at de har vores ryg.

 

Får I andet ud af samarbejdet?

- Cloud Factory har en masse viden, som hjælper os med at kommunikere bedre om ydelser og services. Vi får indsigt i nye tendenser og cloud-løsninger, der er på vej. De har fingeren på pulsen og er gode til at briefe os, så vi bedre kan tale ind i de problemstillinger, vores kunder kommer til at møde i morgen.

Fakta

  • CoworkIt er et forhandlernetværk af lokale it-partnere
  • 40 it-partnere i hele landet
  • 7.000 kunder
  • Hovedkontorer i Søborg og Viborg

Vil du høre om fordelene som partner?

Kære it-partner. Få et friskt bud på dit set up. Hvem ved, om du kunne få det billigere, bedre, eller sjovere sammen med os?