Persondatapolitikk

Introduksjon

Når du besøker nettsiden vår samles det inn opplysninger om deg, som brukes til å tilpasse og forbedre vårt innhold og til å øke verdien av de annonsene, som vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at det samles inn opplysninger, bør du slette dine cookies og unnlate videre bruk av nettstedet. Nedenfor har vi forklart, hvilken informasjon som samles inn, formålet og hvilke tredjeparter, som har adgang til dem.

Cookies

Nettstedet bruker ”cookies”, som er en tekstfil, som lagres på din datamaskin, mobil eller tilsvarende med det formål å gjenkjenne den, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser.

Cookies kan ikke inneholde skadelige koder som f.eks. virus. Det er mulig å slette eller blokkere for cookies. Hvis du sletter eller blokkerer cookies vil annonser kunne bli mindre relevante for deg og opptre oftere.

Du kan dessuten risikere at nettstedet ikke fungerer optimalt, samt at det er innhold, som du ikke kan få adgang til. Nettstedet inneholder cookies fra tredjeparter, som i varierende omfang kan omfatte:

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Analytics
  • Google Adwords

Generelt

Personopplysninger er all slags informasjon, som i et eller annet omfang kan føres tilbake til deg. Når du benytter nettstedet vårt samler vi inn og behandler en mengde slik informasjon. Det skjer f.eks ved alm. tilgang til innhold, hvis du melder deg på nyhetsbrevet vårt, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, annen bruk av servicer eller kjøper noe via nettstedet.

Vi samler inn og behandler typisk følgende typer opplysninger: En unik ID og tekniske opplysninger om din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk plassering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfanget du selv gir eksplisitt samtykke til og taster selv inn informasjonen, behandles dessuten: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsopplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med registrering eller ved kjøp.

Sikkerhet

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mot, at dine opplysninger ved et uhell eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, mistet, ødelagt eller blir gitt til uvedkommende, misbrukes eller behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg de annonsene, som sannsynligvis er relevante for deg, og registrere dine kjøp og betalinger, samt å kunne levere de tjenester du har etterspurt, som f.eks. å sende et nyhetsbrev. Ut over dette bruker vi opplysningene til å optimere våre tjenester og innhold.

Periode for oppbevaring

Opplysningene oppbevares i det tidsrommet som er tillatt i henhold til loven, og vi sletter dem, når de ikke lenger er nødvendige. Perioden er avhengig av karakteren av opplysningen og bakgrunnen for oppbevaring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for, når informasjon slettes.

Opplysninger som gis videre

Data om din bruk av nettsiden, hvilke annonser, du mottar og evt. klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment m.v. gis videre til tredjeparter i det omfang disse opplysninger er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter, det er snakk om, i avsnittet om ”Cookies” ovenfor. Opplysningene brukes til målretting av annonsering.

Vi benytter ut over dette en rekke tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og får ikke lov å bruke dem til egne formål.

Personopplysninger som navn og e-mail m.v. vil bare bli gitt videre hvis du samtykker til det. Vi bruker bare databehandlere i EU eller i andre land som kan gi opplysningene dine en tilstrekkelig beskyttelse.

Innsyn og klager

Du har rett til å få opplyst, hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan dessuten til enhver tid gjøre innsigelse mot at opplysninger brukes. Du kan også kalle tilbake samtykket til at opplysninger om deg blir behandlet. Hvis de opplysninger som behandles om deg, er feil, har du rett til å få dem rettet eller slettet. Henvendelse om dette kan gjøres til: [email protected]. Hvis du vil klage over vår behandling av personopplysningene dine, har du også mulighet for å ta kontakt med Datatilsynet.

Utgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Cloud Factory A/S
Vestergade 4
6800 Varde
+45 5350 2020
[email protected]