Cloud Hosting

Vi gør livet nemmere for jer: Fast pris. 24/7 support. Dansk pas. Og et hav af tekniske lækkerier.

Dine fordele med vores hosting og infrastruktur

Dansk pas

Sikker opbevaring i vores danske datacenter

Ingen binding

Vi står inde for vores løsning og giver dig ultimativ frihed

24/7 support

Altid adgang til hjælp hos vores danske ekspertteam

Nul investering

Kun en månedlig pris og altid adgang til nyeste teknologi

99,95 % oppetid

Redundant infrastruktur sikret imod nedbrud

Fast pris

Ingen overraskelser – du kender altid prisen på fakturaen

Dansk cloud. Infrastruktur i verdensklasse.

Vi gør det muligt for dig at levere cloud-services fra øverste hylde inklusiv disaster recovery og 24/7 support.  

Flyt ind i vores datacenter, som altid er spec’et med den seneste serverteknologi, de hurtigste diske på markedet, all-flash storage, rigelig cpu-kapacitet og fleksible firewall-løsninger.

Vi går aldrig ned på performance, sikkerhed eller kvalitet. Alt er bygget med verdensklasse hardware og komponenter.

3 måder at bruge vores datacenter

1. Mangler datacenter

Nystartede it-virksomheder, rykker ofte direkte i skyen med hele deres løsning. Her kan it-partnere skalere forretningen over tid uden at skulle tænke på drift og investeringer i datacenter, hosting og infrastruktur.

2. Både cloud og on-premise

Andre er tæt på at have nået maksgrænsen for deres eget datacenter on-premise. Disse it-partnere bruger vores cloud-hosting som den nødvendige ekstra kapacitet, der giver fleksibilitet i kombination med eget datacenter.

3. Fra on-premise til cloud

Endeligt er der it-partnere, som har afskrevet datacentret og ønsker at rykke alt i skyen. Det giver adgang til den nyeste teknologi, frigør pengebindinger, og fjerner ansvaret for at drifte datacenter.

Hvad har I brug for?

Der er stor forskel på, om du har et nyere datacenter, som skal tjenes hjem over de næste år – eller står med frit valg til fremtiden, fordi du allerede har afskrevet dit jern.

Vores cloud-hosting kan tilpasses præcist den situation, du står i. Hos os får du øjeblikkelig fleksibilitet og skalerbarhed til at kunne takke ja til alle kundeopgaver uanset krav og omfang.

Din rejse i skyen går stærkt hos Cloud Factory. Slip for dyre investeringer i datacenter. Fjern risikoen. Og få frigjort hænder og penge til at fokusere på det, I gør bedre end alle andre. Fremover skal du nemlig kun tænke på Managed Service.

Simpel cloud-pris baseret på ...

RAM

CPU

STORAGE

Din pris inkluderer 24/7 support og disaster recovery hver 2. time. Kom bare an!

Firewall og netværk

Der er forskellige præferencer, når du skal koble op til et datacenter. Vi giver vi dig valgmulighederne til at dække ethvert behov. 

Vores datacenter

Den seneste serverteknologi. All-flash storage. Ekstra CPU-kapacitet. Og en masse andet, der gør dig i stand til at levere high-performance cloud-løsninger.

Højeste it-sikkerhed

Vores datacentre er revisorgodkendte med en ISAE 3402-erklæring.  

Det er din garanti for, at vi lever op til højeste it-sikkerhedsniveau og har dokumenterede processer og procedurer, der sikrer din drift og service.

”Cloud Factorys datacenter spiller bare. Jeg får bare mit login, og så kan jeg begynde at bygge mine servere der – resten får jeg ud af æsken. Cloud Factory har løftet snitfladen for ansvaret så højt op, at jeg vitterligt ikke behøver bekymre mig om noget som helst af det, der ligger nedenunder”

– Søren Valdemar Jensen, Exato

Vil du høre om hosting for jer?

Kære it-partner. Få et friskt bud på dit set up. Hvem ved, om du kunne få det billigere, bedre, eller sjovere sammen med os?