Bliv Dropbox Partner

Hjælp dine kunder til mere effektivt arbejde. Dropbox Business er en salgsbooster med lækre partnerfordele.

Cloud Factory er den danske distributør af Dropbox Business.

Dropbox er én af verdens mest anvendte fildelingsløsninger. Men platformen har gennem årene udviklet sig til meget mere, end de fleste kender det for.

Udviklingen af teknologien har medført et hav af platforme og apps, som giver en rodet og støjende arbejdsdag. Undersøgelser viser, at vi i gennemsnit skifter mellem apps hver sjette minut! Vores arbejde bliver således spredt ud over flere platforme uden sammenhæng.

Dropbox har udviklet sig til et digitalt samlingspunkt, der forener alle filtyper med alle de platforme, som brugerne foretrækker. De smarte workspaces i Dropbox skaber orden i kaos og bringer fokus tilbage på det vigtigste: effektivt arbejde.

Dropbox Business
effektiviserer arbejdsdagen

Integrerer med alle apps

Microsoft, Google, Salesforce, Slack … Nærmest uanset, hvad dine kunder bruger i dag, kan du integrere i Dropbox Business og sikre bedre samarbejde mellem kollegaer og eksterne teams.

Nemt at bruge

Vidste du, at hver anden dansker har haft en Dropbox-konto? Så mange brugere kan ikke tage fejl.

Med det velkendte design og simple funktionalitet har Dropbox altid været nemt at bruge. Og det virker bare!

Designet til fokus

Der bliver spildt meget arbejdstid på at skifte mellem apps og programmer. Dropbox bringer fokus tilbage via Smart Workspaces, så du og kunderne kan fokusere på arbejdet, som ligger samlet ét sted.

Forbind dine foretrukne værktøjer

Med Smart Workspaces i Dropbox kan du forbinde alle filer med alle de værktøjer, du foretrækker at arbejde med.

Dropbox er bygget med et åbent økosystem, som forbinder til Microsoft 365, Google, Salesforce, Adobe, Slack, Zoom og mange andre af markedets bedste værktøjer. Det betyder, at du sparer tid og undgår at miste fokus, fordi du ikke længere skal jonglere med forskellige platforme, apps og indholdstyper.

Det giver også et godt alternativ til Microsoft Teams, som prioriterer Microsoft-økosystemet og gør det svært at forbinde med andre værktøjer.

Bedre overblik over mapper og filer

Det er nemt at miste overblikket, når flere arbejder sammen på et projekt. Hvem har den seneste version af præsentationen? Hvornår blev den sidst opdateret? Hvad mangler vi for at blive færdige, og hvem er ansvarlig?

Dropbox Spaces omdanner dine mapper til arbejdsområder, hvor du kan tilføje beskrivelser, der giver mapper bedre kontekst. Du kan også følge med i aktiviteter på hver fil, så du ved, hvornår indhold er blevet åbnet, opdateret eller ændret.

Nu er det slut med at søge i e-mails, chats og teamnoter for at blive opdateret på et projekt. Dropbox Spaces sparer dit team for tid og frustration.

Sagde du integration til Microsoft 365?

Office 365-integration

Samtidig redigering er en integration, som gør det muligt for flere medarbejdere at arbejde sammen i Office 365 på samme tid. Ændringer gemmes automatisk i Dropbox, så dokumenter ikke skal sendes frem og tilbage. Dropbox ikonet viser, hvem der har åbnet en fil, og giver dig seneste version med en enkelt klik.

Outlook-integration

Med denne integration kan du sende delte links til Dropbox-filer og gemme vedhæftede filer fra Outlook emails direkte i Dropbox.

Dropbox Extension

Send filer fra Dropbox til Teams ved at angive modtagere eller grupper – helt uden at forlade Dropbox.

Integration

Find, del og saml feedback på dit arbejde i Dropbox direkte fra Microsoft Teams.

Dropbox Sign: elektronisk underskrift

Processen for at få en underskrift er besværlig. Det kan ofte tage dagevis, før en kontrakt er sendt, underskrevet og returneret.

Med Dropbox Sign er det nemt og hurtigt at sikre en elektronisk underskrift. Det er samtidigt mere sikkert. Dropbox Sign er blandt andet SSL-krypteret på samme sikkerhedsniveau som førende banker og myndigheder.

Sikre elektroniske signaturer kan hurtigt tilføjes dokumenter og du kan opbevare kontrakten, hvor du ønsker det – uanset om det er i Dropbox, Google eller Microsoft.

Få vores hjælp til ...

Support

Priser

Integrationer

Demo

Free trials

Salgsmateriale

Bliv Dropbox Reseller hos os

Med vores portal er det endnu nemmere for dig at sælge Dropbox Business til kunderne.